De accomodatie

Onze kamers zijn ruim en sfeervol ingericht om u een unieke belevenis te bezorgen in huiselijke sfeer. Daarnaast kunt u gebruik maken van de (deels overdekte) binnenkoer, de gemeenschappelijke ruimte en de grote stadstuin. De keuken bij de ontbijtruimte is ook voor u beschikbaar. Maak gerust gebruik van de micro-golf-oven, het volautomatische koffiezetapparaat en de koelkast. U beleeft in de B&B een Vrijheid, met hoofdletter. 

Door de infrastructuur van het gebouw zijn onze kamers helaas niet rolstoelvriendelijk.

 

De kamers

Het Kabinet

Het Kabinet (30 m²) is gelegen in de gelijkvloerse achterbouw van het statige herenhuis. De kamer heeft uitzicht op de tuin en is vernoemd naar de consultatieruimte van de vroegere eigenaar, een zeer bekende arts uit Diest.

De inrichting is zeer warm en huiselijk. Genieten in een kingsize bed, een goede nachtrust door volledige verduistering met elektrische rolluiken, comfortabel zitten in een eigen zithoek, airco, regelbare verlichting, flatscreen TV met Proximus-box, Wifi en uw eigen muziek via Bluetooth.

Het Kabinet heeft een ensuite badkamer met wastafel, inloop regendouche en toilet, handdoeken, badjassen en toiletartikelen.

Het Labo

Het Labo (30 m²) is gelegen in de gelijkvloerse achterbouw van het statige herenhuis. De kamer heeft een rustige ambiance en is vernoemd naar het laboratorium van de vroegere eigenaar, een zeer bekende arts uit Diest.

De kamer is ruim en karaktervol ingericht. Genieten in een kingsize bed, comfortabel zitten in een eigen zithoek, airco, regelbare verlichting, flatscreen-TV met Proximus-box, Wifi en uw eigen muziek via Bluetooth.

Het Labo heeft een apart toilet en een ensuite badkamer met wastafel, inloop regendouche, handdoeken, badjassen en toiletartikelen.

Het ontbijt

Indien u wenst, bieden wij een ontbijt, met zorg voor u klaargemaakt en aan tafel geserveerd.
Ontbijt-uur is in overleg.

Bijzondere voorkeuren? Meld dit bij uw reservatie zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Keuze in:

Business ontbijt "Fast track"

Individueel afgestemd.

20,- euro pp.

Of genieten van onze “no rush”-ontbijten, elk uniek op zijn manier.
Voorzie hiervoor voldoende tijd!

Luxe verwenontbijt

Rijkelijk gevulde etagère aan tafel.

25,- euro pp.

Belevingsontbijt

6 gangen aan tafel geserveerd. Laat u verrassen!

35,- euro pp.